patikai-keresztek-1
patikai-keresztek-1
patikai-keresztek-2
patikai-keresztek-3
patikai-keresztek-4
patikai-keresztek-6
Sliderkép_974x330_1
Sliderkép_974x330_8
Sliderkép_974x330_9

PATIKAI KERESZTEK

LED-ES PATIKAI KERESZTEK

2008-ban kezdtünk el gyártani LED világítású patikai kereszteket, megelégelve a Távol-keleti termékek gyenge minőségét és behajthatatlan garanciáját. Mára nagy tapasztalattal rendelkező gyártóvá nőttük ki magunkat, melyről több száz saját fejlesztésű kereszt tanúskodik szerte Magyarországon. Készülékeinkbe napfényben is jól látható, nagy fényerővel rendelkező, széles fényszögű LED-eket építünk be. Így válnak nappal is figyelemfelkeltővé és minden irányból jól láthatóvá.

A LED világításnak köszönhetően energiafelhasználásuk elenyésző a hagyományos fényforrással rendelkező reklámvilágításokéhoz képest. Minden beépített alkatrész (kivétel a LEDEK) az UNIO-n belüli gyártóktól származik. Termékeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk. A megrendelt kereszteket kérésére, a helyszínen szakszerűen fel is szereljük.

2016-tól már nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában és Szlovákiában is megrendelhetőek keresztjeink.

Általános paraméterek: statikus villogású, alumínium burkolatú LED-es kereszt, falra rögzíthető kültéri kivitelben, 60, 80, 90, 150 cm-es méretekben, egy- és kétoldalas változatban. Hálózati csatlakozás: villás dugó.

A keresztek tartozéka 1 db távirányító, mellyel hét különböző villogási programon belül lehet válogatni. További funkciók a távirányítón: ki- és bekapcsolás, fényerő állítás, villogás sebességének állítása, többféle kimerevített villogás mentes világítás (éjszakára javasolt, ahol a környéken élőket zavarja a vibráló fény).

Árakról és egyéb információkkal kapcsolatban vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot.

ÚJ TERMÉKEINK:

Háttérvilágítású kereszt

2016-tól rendelhető háttér világítású LED-es kereszt, 4 év teljes körű garanciával. Az előlapra egyedi grafika / logó rendelhető. A keret a zöldön kívül, bármilyen színben legyártható.

Állatorvosoknak

A keresztek kék színben megfelelnek a nemzetközileg elfogadott állatorvos rendelők szimbólumának. Minden paraméterében (kivétel a színe) megegyezik a gyógyszertárak részére ajánlott termékeinkkel.